Bransjenyheter

Valg av materialer og strukturdesign av terminaler

2022-06-22

I den elektriske utstyrsindustrien er rekkeklemmer en viktig komponent i seg selv og spiller en svært viktig rolle i utviklingen. Vanligvis, når ingeniørinformasjonsteknologiledelsen utfører analyse- og vedlikeholdsoperasjoner, starter de først med grensesnittinspeksjonen, det vil si terminalen, så utformingen av terminalen er spesielt viktig.

Utformingen av terminalen inkluderer ikke bare materialvalg, strukturell design, men også produksjonsprosessen, hvor produktstandarder er den viktigste ledende ideologien, og nesten alle hensyn er basert på dette. Med andre ord, når vi utfører konstruksjonsdesign, må vi designe i henhold til produktstandarder.

Først av alt vil valg av materialer være direkte relatert til den generelle ytelsen til terminalen, som er nøkkelen til hele designet. Ta for eksempel plastmaterialer som et eksempel: hvis designet er basert på flammehemmingen til UL94 og V-0, er det nødvendig å nøye sjekke om de tekniske parametrene til hver materialytelsestabell oppfyller produktstandardene, for eksempel om impulsspenningsmotstand og aldringsmotstandstester har bestått. Når det gjelder maskinvarematerialer, er valget av TP-filmmateriale spesielt viktig.

Dette er fordi når du velger dette materialet, er det nødvendig å oppfylle kravene til elektrisk ledningsevne på den ene siden, og kravene til produksjonsprosessen på den andre siden. Konduktivitet påvirker direkte temperaturstigningen og kontaktmotstanden til terminalene. Elastisiteten til terminalen avhenger av de kjemiske elementene, elastisitetsmodulen, hardheten og strekkfastheten til materialet, og elastisitetsmodulen beregnes av den fjerde styrketeoriformelen for materialmekanikk.

Derfor, i utformingen av terminalen, må et rimelig materiale velges. Samtidig er den strukturelle utformingen av produktet også veldig viktig. Dette er imidlertid et spørsmål om erfaring og det er ingen snarveier. I denne forbindelse har hver serie sine egne egenskaper, for eksempel: forhindre at skruer faller av, bøye for- og baksiden av skjøtede produkter, deformasjon av lange fingre og krympedeformasjon forårsaket av ujevn veggtykkelse.

I arbeidet med å undervise design i den faktiske situasjonen, må også utviklingskravene til alle sider ved rekkeklemmen justeres fortløpende for å sikre at bedriftsproduktene kan oppfylle kravene til bruk med tanke på struktur.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept